diumenge, 14 d’agost del 2011

Unheilig - Ich gehöre mir

Ja es va acostant el dia de marxar a Hamburg i, per tant, el dia de veure Unheilig en directe.

Tot i que els teloners han deixat d'interessar-me bastant veig que tocaran poca estona. Això sí, les mínimes 4 hores d'espera no crec que me les tregui ningú.

Einlass: 16:30h
Das gezeichnete Ich: 17:15h - 17:40h
Livingston: 18:05h - 18:35h
Mina Harker: 19:00h - 19:35h
UNHEILIG: 20:00h - 21:50h

Si obren les portes a les 16.30h vol dir que una estona abans ja estaré allà. El que faré, per tal de veure el panorama és el següent: per aquella nit tinc l'hotel just davant del lloc del concert, passejaré, miraré si hi ha gent i llavors decidiré si dono una volta pel barri, vaig a l'hotel a descansar o em quedo fent cua. Improvitzaré una mica segons com vegi la quantitat de gent.

Per amenitzar l'espera he escollit la cançó Ich gehöre mir, que significa "Em pertanyo". La traducció de la lletra es pot trobar aquí i la veritat és que està ben feta i la lletra en sí és maca.




Finalment, comentar que ja han anunciat nova gira per al 2012 en ciutat d'Alemanya, Àustria i Suïssa. Aquí la notícia del Lichter der Stadt Tournee. Són concerts a 1 any vista, així que d'ara a llavors ves saber què haurà passat.

També entenc un dels punts pels quals l'Steve Naghavi va abandonar la gira, es sentia com un tonto al veure que der Graf, el líder d'Unheilig, es posava a vendre cotxes... Cadascú que faci el que vulgui, però és innegable que això se't pot girar en contra.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

wow!!!! estic esperant a arribar a al teva crònica del concert.
Pinta molt bé.

Salutacions