dijous, 14 de juliol del 2011

VNV Nation & Frozen Plasma

Hi ha noves notícies que per fi tinc temps de comentar. Comencem per la primera.

VNV Nation treurà nou disc al setembre. Es dirà Automatic i suposo que en podré escoltar algunes cançons a Viena quan ja haurà començat oficialment la nova gira. No sé si amb el disc ja a les mans o encara no.


Una altra bona notícia en relació també a VNV Nation és que estaran a Barcelona el 12 de febrer. Aquí en tenim la informació. Un divendres a la sala Bikini, ja tot un clàssic. Es poden demanar ja les vacances del 2012? Aquest concert és de visita obligada.

Ja feia un temps que se sabia que VNV Nation vindrien al febrer per aquí, però me n'havia despreocupat per a saber-ne el dia concret i ahir me'n vaig endur una alegria.


I gràcies a Música: Ni temps ni espai també en sabem els teloners. Ni més ni menys que Frozen Plasma. Amb en Felix Marc a primera línia. El concert encara es torna més imprescindible si era possible.

Em comentava que ho havia sabut pel Facebook, així que al final potser me n'hauré de fer un, ni que sigui per enterar-me de certes notícies que realment m'interessen. També em passava el link a la pàgina de Neuwerk on a dia 09.06.2011 s'anunciava la col·laboració de Frozen Plasma tant a Barcelona com a Madrid.

També deia que Frozen Plasma ja havia cancel·lat alguna col·laboració anterior amb VNV Nation, però sobre aquest tema ni l'escoltarem.

Després de l'estiu i els seus festivals, el panorama de concerts interessants s'anirà animant i aquí estarem esperant pacientment. VNV Nation ja mel's esperava, però Frozen Plasma són un interessant afegit.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

Gràcies per la referència.

Salutacions.