dissabte, 8 de gener del 2011

Ashbury Heights - Spiders

Mirant pels grups que té la discogràfica alemanya Out of line he descobert algunes bones cançons. Cal dir que sota la seva firma té grups de la categoria d'And One, Elegant Machinery, Client, etc.

Els que m'han cridat l'atenció, últimament, són Ashbury Heights, un grup de synthpop suec, amb una veu masculina i una altra de femenina que es van combinant amb criteri. La veu masculina sempre ha estat Anders Hagström, que també s'encarrega d'escriure les lletres i de la música. La veu femenina, fins el 2008 va ser de Yasmine Uhlin, i a partir de llavors va passar a ser la de la Kari Berg.


Fins al moment han tret Three Cheers for the Newlydeads (2007), Morning Star in a Black Car (2008), Origins (2010), que és un recull de les cançons dels anteriors dos discs i Take Cair Paramour (2010).

La cançó que he escollit es diu Spiders i és del disc Morning Star in a Black Car. És la primera que vaig escoltar d'ells i m'agrada sobretot quan es combinen les dues veus:



Potser la seva música no té res d'espectacular, però el conjunt sona bé. L'estètica et pot agradar o no, però està cuidada.

He vist alguns altres grups que tampoc sonen malament associats a Out of line, així que seguiré investigant i si valen la pena, posant-los per aquí. Tot i que cal dir que he vist bastants grups amb un to gòtic massa agressiu per a mi, potser a algú altre li agradaria saber-ho per a veure'ls.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

Ostres!!!me'ls has pres (je, je, je)
Jo els vaig descobrir fa un any i el seu disc . . (ara no recordo. el de la canço que ha penjat) es molt bo)
Volia parlar d'ells però un dia per una cosa, un dia per un altre . . .
Salutacions.