dimarts, 21 de desembre del 2010

Nou concert: Hurts

No hi ha res com treure un primer disc que et llenci a la fama i exprimir-lo fins a l'infinit. Això és el que està fent Hurts amb el seu magnífic Happiness.

Van venir a Barcelona el 26 d'octubre, a una sala Bikini plena a vessar de modernillos i que es va quedar petita. Ara tornaran el 12 de febrer a la Sala Apolo. Encara no ho posa a la pàgina oficial del grup, però sí a la de la sala.


A part, ja es poden comprar les entrades a ticketmaster.


Potser és aprofitar-se de la fama que s'ha tingut per por a què el següent disc decepcioni a tothom i no es contractin tants concerts. Potser és perquè el primer dels concerts era una mena de mini-festival. Sigui el motiu que sigui, encara que sigui per a aprofitar-se, si el grup t'agrada, perquè no tornar-hi?

No sé perquè estic tenint tants dubtes a l'hora de decidir-me a comprar l'entrada... Suposo que acabarà caient per Nadal si més no.



Per tal d'anar-nos ambientant, poso una cançó que toquen en directe, encara que en aquest cas es tracta d'un video de les The Sun's Biz Sessions. Es tracta d'una versió de Confide in me de la Kylie Minogue: