dissabte, 14 d’agost del 2010

Scissor Sisters - Any Which Way

Després d'un primer single (que ja vam comentar) amb una bona cançó però amb un videoclip més aviat avorrit, Scissor Sisters ja ataquen amb el segon: Any Which Way:



En aquest video ja fan més el boig: vestits extravagants, nois amb el tors nu, colors i surrealista. La cançó no m'agrada tant com l'anterior, però no està malament del tot.

Això sí, no puc evitar pensar en Michael Jackson i el seu Smooth Criminal cada vegada que sento la tornada: Any which way, Any which way,You better take me, any which way you can em recorda Annie Are You OK? So, Annie Are You OK. Are You OK, Annie. Annie Are You OK? .


Ara, mirant la pàgina oficial, veig que sí que vindran a Barcelona, el dilluns 8 de novembre a la sala Razzmatazz. Les entrades ja estan a la venda. Estic molt indecisa, però crec que aquestes sí que me les acabaré comprant.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

Hola.
Amb el primer senzill del seu nou dics, em van decebre molt, tant la cançó com el vídeo. Però aquest cop, han donat la talla, Fantàstica cançó (a mi no recorda per re a Smooth criminal) i fantastic vídeo. Suposo que el penjaré un d'aquesyt dies.
Salutacions.