dilluns, 29 de juny del 2009

Michael Jackson

Ja fa uns dies de la mort de Michael Jackson i he llegit bastantes coses sobre ell per tot arreu.

La veritat és que no es pot negar que va fer grans coses per la música i va influir en molta gent, però no s'ha d'oblidar que aquest home no estava equilibrat mentalment, que treia el seu fill per la finestra, que "presuntament" abusava de nens, el seu canvi d'aspecte i com malgastava els diners que tenia de manera compulsiva...

Va començar al show bussiness de molt petit, amb els Jackson Five, i la seva família no era la més estructurada, però res justifica el mal a ningú, i menys a un nen.


Tot i això, com deia, abans de perdre totalment el cap, va guanyar-se el títol de Rei del Pop per mèrits propis. Crec que tothom ha imitat (amb més o menys gràcia els seus moviments) i ha deixat grans cançons que han marcat un abans i un després en la indústria musical, així com en els videoclips.


Actualment tenia previstos crec que eren 50 concerts per tal de poder pagar tots els deutes que havia anat adquirint. Potser la pressió va ser massa per a ell, potser simplement estava escrit que ens havia de sorprendre a tots també el dia de la seva mort.

Destaco un parell de cançons seves:

Billie Jean:



El mític Thriller (que no he pogut insertar aquí).


I una versió del grup Alien Ant Farm, que no sé què més han fet a la seva vida, però aquest vídeo és genial: Smooth Criminal: