diumenge, 24 d’agost del 2008

TOP 5 - Quentin Tarantino

Agafant la idea d'un altre blog on parlaven de Quentin Tarantino, aprofito per fer un Top 5 una mica diferent i, enlloc de fer-lo a partir d'un grup de música, el faré a partir de les bandes sonores de les pel·lícules d'aquest personatge.

5. Dave Dee Dozy Beaky Mick & Tich: Hold Tight, Death Proof (una mica Beach Boys, no? Em sembla que sona quan estan al coche i està a punt de demostrar si és a prova de mort i per a qui ho és i per a qui no)

4. The 5.6.7.8's: Woo Hoo, Kill Bill (es va trobar aquest grup de noies on anava a grabar i li va agradar la cançó, pel que les va incloure a elles i a la cançó a la pel·lícula. Improvisant de forma adequada)

3. Chuck Berry: You Never Can Tell, Pulp Fiction (aquí el moment de la pel·lícula també ajuda molt a donar aquest valor afegit a la cançó i que li fa guanyar la medalla de bronze. El ball és dels moments més recordats i imitats per tots)



2. Nancy Sinatra: Bang Bang (My Baby Shot me Down), Kill Bill (impressionant que sigui capaç de posar una cançó tan lenta i que et donin ganes de lluitar pel context de la pel·lícula)

1. Urge Overkill: Girl, You'll Be a Woman soon, Pulp Fiction (crec que és la meva cançó preferida de tots els temps. Les pujades i baixades, l'acceleració de la cançó en alguns moments i la desacceleració en d'altres provoquen que tots els pèls es posin de punta. ESPECTACULAR i per això és la primera indiscutiblement)