dissabte, 16 d’agost del 2008

Covers (5 bons exemples)

De ressaca de tant d'esport (Phelps, tennis, bàsquet, ciclisme en pista, halterofilia, atletisme, etc.) he pensat en destacar 5 covers de cinc grups diferents (sinó ja sabem que totes serien d'And One perquè amb la gira que estan fent de covers hi ha autèntiques joies).

Comencem per ells:

1. AND ONE: But not Tonight (Depeche Mode cover) Una de les meves cançons preferides de Depeche Mode, com una cançó remoure d'aquesta manera tots els sentiments???? Una bona versió i la palpable demostració que en viu és una passada. La podrem escoltar a la propera gira de DM?




2. PLACEBO: Johnny and Mary (Robert Palmer cover). Molt divertida, encara que no tant com la versió de Daddy Cool de Boney M, però més bona.


3. JAY JAY JOHANSON: Automatic lover (Dee D. Jackson cover)


4. THE KILLERS: Shadowplay (Joy Division cover). Ja vaig parlar el seu dia de la versió de Romeo & Julliet, així que afegeixo aquesta altra encara que la primera m'agrada més.


5. ERASURE: Heart of Glass (Blondie cover). Molt adequada per la manera com canta Andy Bell i molt del tipus de cançó Erasure. També està divertida la de Take a chance on me d'ABBA.