diumenge, 2 de setembre del 2012

Poptronik Festival (Andy Bell)

Tal i com comentava en l'anterior post, ahir es va celebrar el Poptronik Festival a Sitges.

Vam arribar a l'hora de dinar i ens vam endur la primera sorpresa. Era un festival com molt casolà i pel qual havíem pagat uns diners que molts dels que veurien els concerts, no pagarien, doncs es va celebrar a la platja, en un espai obert i on tothom i podia accedir sense problemes.
Crec que la idea principal era fer-lo en un altre lloc, però que al final els hi devia quedar gran i ho van canviar. Això sí, ens van donar un passe VIP que servia per a poder anar a les afterparty sense pagar. Cosa que els que no tenien entrada també van poder fer sense problemes...

Tot i això, va valdre la pena, doncs vam poder disfrutar de l'Andy Bell, el cantant d'Erasure, en primera fila i amb espai suficient per a ballar sense parar.

Només van ser 40 minuts, però va ser molt divertit. Un dels concerts que més he disfrutat fins avui. Sobre el setlist, puc recordar: A Little Respect, Voulez-vous (ABBA) i poca cosa més, la veritat. La quantitat de cervesa que es pot ingerir en 12h pot causar aquesta ressaca guapa que tinc avui i una memòria una mica afectada.
Un cop acabat el concert, ens vam anar reunint unes quantes persones davant de l'hotel i després que l'Andy sortís a saludar i que expliquéssim unes quantes batalletes per allà, vam entrar a l'afterparty, ja que el mateix Andy estaria punxant.

Va estar punxant poqueta estona, però tampoc estava gaire bé, així que no passa res... Després ens vam quedar escoltant un dj que ha fet de productor de la Lady Gaga, que es diu Fernando Garibay i que va estar bastant millor.

Ja no sé benbé ni quina hora era, debien ser les 4h o així i vam decidir anar a la festa que es feia a l'Undead, un especial d'And One, però a l'arribar a Barcelona cap a les 5h ja ens vam acabar retirant a casa perquè estàvem morts de cansament.