dilluns, 8 de novembre del 2010

Notícies: de/vision

Una nova newsletter de de/vision. Per un costat ens recorden la festa de final d'any que faran a Berlin. Tocaran el dia 31 de desembre al Columbia Club juntament amb Schewfelgelb i Tenek, que no em sonen.

Després, punxaran els DJs: Crocks (Dresden), Monosexy (Barcelona), Steffen Keth (de de/vision) i Jan Winterfeld (Pluswelt). La veritat és que no estaria malament acomiadar aquest any, en certes casos bastant desastrós amb un concert de de/vision, però no crec que pugui anar fins a Berlin. Ja podrien fer alguna cosa semblant a Barcelona, que les macrofestes són un horror.


A part, ens comuniquen la següent informació:


Al març i l'abril de 2011 estaran tocant pels EEUU amb Mesh i Iris. Tampoc estaria malament que aquí també s'unissin aquests 3 grups. I, encara més impresionant, comenta que a l'octubre comença el tour del 2011 d'And One i que tant de/vision com Camouflage els acompanyaran.

Si la gira d'And One comença a l'octubre, però aquí venen de concert al març, suposo que això retrassa el llançament del seu nou disc fins a meitats-finals de l'any que ve i obre la possibilitat de què tornin a venir de concert a finals del 2011 o principis del 2012, el que són grans notícies. Però ens queda el dubte: vol dir això que aquí també vindran amb de/vision i Camouflage? Seria genial, però improbable, no ens enganyem.

1 comentari:

música: ni temps ni espai ha dit...

Els Tenek? Abans coneguts com The Nine (http://ntne.blogspot.com/search/label/NINE%20(THE)) i despres com Alien 6. Pot estar bé.

I And One + Camouflage + De/Vision . . . .brutal. De/Vision no ma'acaben de fer el pes, però tots tres junts.....buffff, potser espectacular. A veure si hi ha sort.

Salutacions.