dijous, 28 de gener del 2010

Anton Corbijn - The American

Ja he comentat altres vegades qui és Anton Corbijn, conegut, principalment, per les seves fotografies de grups de música (majoritàriament) i pels seus originals videoclips de grups com Depeche Mode, Nick Cave, U2, The Killers, etc.

Es va atrevir amb la seva primera pel·lícula el 2006, això sí, relacionada també amb el món de la música, doncs Control tractava sobre la vida del que va ser el cantant de Joy Division, Ian curtis.


Actualment, acaba d'enllestir la seva segona pel·lícula The American, que compta entre el repartiment amb George Clooney.


Sinopsis: "Jack (George Clooney) es un solitario, un auténtico maestro entre asesinos. Un trabajo en Suecia no acaba tan bien como estaba previsto para este estadounidense en el extranjero, y le deja claro a su contacto, Larry (Bruce Altman), que su próxima misión será la última."

L'argument està extret d'aquesta pàgina, on explica algunes coses amb més detall, però crec que amb aquesta única frase ja n'hi ha suficient.

La pel·lícula està basada en la novela A very private gentleman de Martin Booth.

Està previst que s'estreni l'1 de setembre del 2010 als Estats Units, així que amb una mica de sort la podrem veure a finals de 2010, ja que tenint el George Clooney de protagonista, no crec que es demori tant com Control.