dijous, 26 de febrer del 2009

In Treatment (En terapia)

In Treatment és una sèrie que té tots els requisits per a no destacar, però, malgrat això, ha aconseguit fer-se notar entre els milers d'ofertes que ens trobem actualment.


La sèrie consisteix en les sessions de teràpia del psicòleg Paul Weston (Gabriel Byrne). Cada dia de la setmana té un pacient:
  • Dilluns: Laura (Melissa George): una dona amb problemes sentimentals.
  • Dimarts: Alex (Blair Underwood): un pilot nordamericà que bombardeja Iraq i destrossa una escola amb tot de nens innocents.
  • Dimecres: Sophie (Mia Wasikowska): una jove gimnasta amb molta pressió a sobre per les Olimpíades però que té un accident, que podria resultar ser un intent de suicidi.
  • Dijous: Amy (Embeth Davidtz) & Jake (Josh Charles): un matrimoni amb problemes.
  • Divendres: el propi Paul va a veure a una amiga psicòloga, Gina (Dianne Wiest).

Tota l'acció transcorre dins de la consulta, no hi ha pràcticament exteriors (potser algun record o la pròpia entrada de la consulta) i consisteix en curts capítols de 20-30 minuts on tot es centra en el diàleg.

Malgrat totes aquestes característiques que poden fer semblar la sèrie com a monòtona, aconsegueix captar la teva atenció i esperar amb ganes la sessió de la següent setmana, ja que dia a dia es van descobrint nous detalls.


Crec que es prepara una segona temporada amb nous pacients.


Qui que hagi vist aquesta sèrie no sap ja què és la transferència eròtica pacient-terapeuta?