dimecres, 31 de desembre del 2008

Discos a destacar del 2008

Arriba el final del 2008 i a tot arreu comencen a aparèixer les típiques llistes: els millors moments, les millors cançons, els àlbums més influents d'aquest any: nacionals, internacionals, indie, etc.

No seré menys i intentaré fer un llistat dels àlbums que han sortit durant aquest 2008 i que crec que val la pena tenir en compte. Estic cansada que a tot arreu surtin els mateixos, així que intentaré ser una mica original i no posar tant rock-indie-alternativa i centrar-me més en el que seria synth-EBM-etc.


L'ordre no té importància:


elegant MACHINERY: A Soft Exchange. Just el vaig rebre ahir i ja l'he escoltat un parell o tres de vegades. Francament interessant.


Colony 5: Buried Again. També ha caigut aquest Nadal però ja l'havia escoltat amb anterioritat. Probablement no sigui un dels seus millors cds, però cal tenir-lo en compte per temes com Ghosts.


debod: Burn Book. Ja l'he comentat diverses vegades, res més a afegir: synthpop des de Madrid, que s'agraeix per al que aporten a la música estatal.


Yazoo: remastered albums. Bé, no és un nou disc, però m'agradaria destacar el retorn d'aquesta banda als escenaris durant aquest 2008 amb un èxit notable.


The Last Shadow Puppets: The Age of the Understatement. Potser aquest ja és un cas que estarà en moltes llistes, però és que m'ha sorprès gratament per aquest so "antic" que tenen.



Així ja tenim un Top 5 decent. Després intentaré fer un resum dels cds que sortiran el 2009 per a què ens passin per alt.