diumenge, 5 d’octubre del 2008

Extremoduro - Fòrum 04/09/2008

Finalment vaig anar a petar al Fòrum a veure a Extremoduro.


La veritat és que en global el concert em va agradar i va valdre la pena anar-hi. Tot i això, va ser un concert de molts punts positius, però també molts de negatius.

Comencem.

Vam arribar una mica justes de temps (punt negatiu però culpa nostra), cap a les 22h, però els teloners Doctor Deseo encara tocaven. Res que em cridés l'atenció.

Vam intentar situar-nos en algun lloc on veièssim alguna cosa, però estava molt ple, fins i tot més del que em pensava. Vam acabar al costat de la torre de so i no veiem l'escenari i amb prou feines les pantalles (punt negatiu).

L'escenari del Fòrum està mal pensat per a un concert amb tanta gent. No pot ser que a mitja pista ja no vegis res perquè l'escenari està massa enfonsat i les pantalles del costat potser també una mica massa baixes (punt negatiu)

Després d'esperar durant 1h (punt negatiu), va començar el concert amb un "Bona nit" que s'agraeix (punt positiu) i algun subnormal va tirar enlaire la seva beguda, pel que momentàniament vaig pensar que em quedava cega (punt negatiu).

El concert es va dividir en dues parts bastant clares. Quan portaven 1h van dir que necessitaven 20 minuts de descans (punt negatiu). Quina manera de tallar el rotllo...

Tot i això, vam aprofitar aquest descans, com tothom, per anar a buscar alguna cosa per beure (punt positiu), però sobretot per tirar 100 metres més endavant, fins a un lloc on vèiem l'escenari i les pantalles (punt positiu).


Quan va començar la segona part ja vam veure que la cosa aniria diferent: la gent més animada (punt positiu) fins i tot massa ja que les trepitjades i els cops eren tremendos, veiem com tocaven i les cançons eren de les més antigues i conegudes (punt positiu), pel que vam cantar i botar com animals (punt positiu).


El setlist no el recordo, però suposo que no va variar massa del que han fet a d'altres concerts:

01. Deltoya
02. Sol de Invierno
03. Historias prohibidas

04. Golfa
05. Dulce Introduccion al caos - Sueño (dos temas de La Ley innata)

06. Buscando una luna
07. La vereda de la puerta de atras
08. Quemando tus recuerdos
09. Amor castúo

10. Pedrá
-------------------------------------------------
11. Papel secante
12. Sucede
13. De acero

14. Standby
15. A fuego
16. JOTA - Central nuclear

17. Pepe botika
18. So payaso
19. Jesucristo Garcia

20. Puta
------------------------------------------------
21. Salir - Ama, ama y ensancha el alma
22. Autoretrato



Els millors moments van ser: Golfa, Sucede, Standby, So payaso y Jesucristo García (punt positiu).

Els pitjors moments van ser: quan allargaven totes les cançons amb moments instrumentals infinits i el final amb 15 minuts de soroll amb les guitarres, baix i bateria (punt negatiu).


La tornada a casa va ser llarga perquè el Fòrum estava a rebentar. Al final vam caminar fins tres parades de metro més enllà i vam agafar la lila enlloc de la groga perquè no s'hi podia ni entrar.


No sabia com sortiria el balanç de punts positius - negatius perquè els he anat posant mentre anava escribint, a més, sempre és més fàcil criticar (també podria afegir-hi el preu de les entrades, però com a bon punt la durada del concert, que malgrat les esperes, va ser prou llarg), però si no el poso em queda un balanç positiu de 7 a 6 que ja és el que volia.

Era un concert del que no esperava gran cosa més que poder escoltar algunes de les cançons amb les que vaig disfrutar fa anys i, la veritat és que, malgrat els canvis i el temps que ha passat, em segueixen agradant i les vaig poder disfrutar a muerte.


Ja pujaré els videos al youtube...