dijous, 24 de juliol del 2014

Pre Amphi Festival

Aquest cap de setmana és l'Amphi Festival i, si no passa res aquesta nit, demà agafo un avió per anar-hi.

Abans, però, el mateix divendres, hi ha un concert. Es tracta de la celebració del 8è aniversari de l'Empire of Darkness (que acostumen a fer festes dark). Per a l'ocasió, han preparat un concert en viu. Els grups més destacats, per a mi, són els dos primers: Head-Less i Chrom. Amb una mica de sort, no hi haurà gaire gent encara.

Pel que fa a dissabte, els grups que més ganes tinc de veure són: Front 242, Blutengel, Aesthetic Perfection i Camouflage. En menor grau: Project Pitchfork, Lord of the Lost, Corvus Corax i Nachtmahr. L'Steve Naghavi també punxa, però quasi a la mateixa hora que Project Pitchfork, així que...

Pel que fa a diumenge, els preferits són: Solar Fake, Mesh, Apoptygma Berzerk, Eisbrecher, Rotersand i Lacrimosa. En menor grau: Mono Inc. i Die Krupps (que són els únics que se'm solapen i hauré de descartar).

Les meves forces no són aquest any les mateixes que la dels anys anteriors, així que hauré de prioritzar, veure alguns concerts des de més lluny, improvitzar sobre la marxa, etc. Però intentaré escriure des d'allà, o un cop estigui tornant. Espero poder-ho disfrutar tot igualment!