dissabte, 18 de juliol del 2009

París...

Ja fa bastants dies que vam tornar de París, però mai està de més anar revisant les fotos i he decidit penjar-ne unes quantes.

Feia quasi 15 anys que hi havia estat i, per suposat, recordava molt poques coses: la torre Eiffel i poca cosa més.

Ens vam passar uns dies investigant zones, barris, bars, parcs, jardins, monuments, museus, disfrutant de la cultura, les vistes panoràmiques, el sol, la poca pluja que va caure, la música, la tranquil·litat, les vacances, la companyia, passant nervis, pujant escales, baixant més escales, fent cues per accedir als llocs, gastant, rient, plorant, amb els pèls de punta...

Les vacances són per a disfrutar-les i gastar-te tot el que has pogut estalviar durant l'any, i això vam fer durant la petita escapada a París.

Les fotos que he penjat són 4 de les coses més típiques de París. La primera, la Torre Eiffel, en aquest cas de nit, que com que l'apartament estava al costat, ja el primer dia ens hi vam deixar caure.

La següent és de les que més m'agraden. Les vistes des de dalt de la catedral de Notre Dame amb una de les gàrgoles, pensativa, mirant a l'horitzó:


Dos clàssics més: el museu del Louvre:


I la part interior de l'arc de Triomf:



Següent parada: JAPÓ.

4 comentaris:

música: ni temps ni espai ha dit...

Una mica típica la de la torre Eiffel, però t'ha quedat espectacular. La de l'acr del trionf també m'ha agradat. La de Notre Dame, no no tant (ja se que a tu es la que mes t'agrada però ....)

Proxima parada: Japó? ja hi has anat, o hi has d'anar? (Quina enveja ........... i de la dolenta ;-) )

Salutacions

btretze ha dit...

Divendres que ve me'n vaig cap a Japó!!!

Va sortir l'oportunitat (relativament barata) i cap allà que anem.

música: ni temps ni espai ha dit...

Bé. Que en gaudeixis, i no oblidis visitar la Torre de Pisa ..................................... em sembla que estic una mica despistat. De totes maneres, gaudexau.
Sayonara, baby

btretze ha dit...

Jajajajaja. No ho dubtis. Avui últim dia de feina agobiant i demà a viatjar en avió durant hores, però segur que valdrà la pena.

A la tornada, espero poder penjar algunes fotos maques.