dilluns, 7 de juliol del 2008

Viatge a Nova York

Ja estic de nou a Barcelona. Hem aterrat aquest matí a El Prat i aquí estic, a casa, intentant aguantar algunes hores més abans de posar-me a dormir per tal d'empalmar fins demà al matí per anar a treballar.

El viatge a Nova York ha estat molt guapo i, també, molt cansat.

Hem pogut visitar tot el que teníem previst de Manhattan (Empire State Building, 5a avinguda, Times Square, Chinatown, Central Park, passeig amb el ferri, etc.) així com també altres coses no previstes com pujar al Top of the Rock (al Rockefeller Center) i visitar una mica Brooklyn i Harlem.


Els edificis són impressionants, molt alts, la llum del edificis de nit també et deixa amb la boca oberta, la quantitat de gent i varietat de races és enorme i el record de tantes pel·lícules, molt divertit.

Això sí, tan caminar amunt i avall pels carrers m'han deixat destrossada, sobretot les plantes dels peus, i amb poca gana a gairebé cada àpat.

Ara aviat a dormir i demà a tornar a la realitat, a obrir el correu de la feina després de més d'una setmana i a descobrir tot el que ha pogut passar i com s'ha solucionat o s'ha de solucionar. És necessari tornar a treballar?