dissabte, 2 d’agost del 2014

Alt-Fest cancel·lat

Al gener ja vaig comentar que el festival Alt-Fest al principi em semblava un engany, però que seguia endavant i que començava a creure que sí que podia donar-se.


Al final no sembla que hagi estat una estafa, però sí que s'ha cancel·lat. Després d'uns quants dies d'incertesa i que els organitzadors no diguessin res, per fi ahir van fer un comunicat oficial dient que no podien assumir el cost final.

Ja feia alguns dies que els caps de cartell havien anunciat que no hi serien, per això internet i Facebook es va incendiar amb comentaris i preguntes, però sense respostes concretes. Actualment, si s'accedeix a la pàgina del festival, es pot llegir el comunicat sencer.

Tal com molta gent comenta, sembla que per a ser el primer festival que organitzaven, potser van intentar fer-lo massa gran i se'ls hi va escapar de les mans. Potser haurien pogut començar amb menys grups i amb els anys anar ampliant. De totes formes, ha estat una llàstima perquè pintava molt bé i, com sempre, la majoria de la gent no podrà cancel·lar ni els bitllets ni els hotels.

Estan intentant organitzar un mini-festival alternatiu amb alguns grups no tan coneguts. Per ara, han aconseguit: Aesthetic Perfection, Agonoize, Clan of Xymox, The Beauty of Gemina... Aquí la informació.