dijous, 24 de juny del 2010

Placebo - Barcelona (22 juny 2010)

El dimarts va tocar Placebo al Sant Jordi Club, en principi havien de fer-ho a Razzmatazz, però degut a què les entrades es venien molt bé la sala es va quedar petita.

Després dels teloners, The last three lines els quals no em van dir gran cosa, ens vam situar a prop de l'escenari, però bastant a un costat. No era la millor posició, però tampoc va estar malament del tot.

Després de fer cua per a una copa i que la noia que ens servia se n'anés sense cobrar-nos, va sortir Placebo a l'escenari. Darrere l'escenari s'hi anaven projectant imatges, però al trobar-nos una mica de costat, tampoc es podien apreciar especialment. El nou bateria ja des del minut 1 sense samarreta, mostrant tot el tors tatuat, sense parar ni un segon. L'Stefan Olsdal i el Brian Molko, vestits de blanc. Sobretot aquest segon bastant quiet dalt de l'escenari, sempre amb la guitarra i davant del micròfon, però dialogant bastant amb el públic.


Crec recordar que van començar amb 3 dels millors temes del nou àlbum. Després ja van anar afegint cançons del Meds i alguns clàssics més antics.

Buscant per internet he trobat el setlist:

   1. For What It's Worth
   2. Ashtray Heart
   3. Battle For The Sun
   4. Soulmates
   5. Speak In Tongues
   6. Follow The Cops Back Home
   7. Every You Every Me
   8. Special Needs
   9. Breathe Underwater
   10. Julien
   11. The Never-Ending Why
   12. Bright Lights
   13. Teenage Angst
   14. Devil In The Details
   15. Meds
   16. Song To Say Goodbye
   17. All Apologies (Nirvana cover)
   18. The Bitter End
  Encore:
   19. Trigger Happy
   20. Post Blue
   21. Infra-Red
   22. Taste In Men


Del Meds vaig agrair dues de les meves cançons preferides Song to say goodbye (en una versió més rockera) i Post Blue que m'encanta.

El concert en sí va estar bé tot i la calor asfixiant que feia. Tot i això, vaig trobar a faltar alguns temes dels primers discs, però no es pot tenir tot. El millor moment del concert, quan va sonar The Bitter End, però on estaven 36 degrees, This picture, etc?



La part més negativa? Perquè un concert en dimarts?